Monte Karlo, Monako

Opšte informacije

Monte Karlo, Monako

Mulitimilijarderske blistave jahte u luci Monte Karla, beskrajno točenje zlatnog šampanjca, samo su neke od privilegija Monaka. Pozati hrle u ovo mesto, moglo bis e reći samo za članove, zbog bogatog stila života, bankarskih pogodnosti i bezbednih ulica.
Posetioci monte Karla svake godine mogu da uživaju u raznim manifestacijama kao što su Tenis Masters turnir u aprilu i Grand Prix Formule 1 u maju. Takođe su popularni Međunarodnji festival filma bez nasilja, Monte Karlo opera i Prolećni umetnički festival.
Monte Karlo јеdno je od najbogatijih mesta u Evropi. Ovaj grad sa svojih 30.000 stanovnika važi za glavni grad Monaka, iako zvanično ova država nema glavni grad. Poznat je po svojim kazinima, kockanju, glamuru, festivalia, takmičenjima.
Danas predstavlja jednu od vodećih turističkih destinacija u Evropi i kao takav svojim posetiocima nudi komfor i zabavu kompleksa kazina koje je nastao krajem 19. veka, operu baletksu dvoranu, kao i određeni broj otmenih hotela i klubova.Rezervišite avio kartu online


OlimpicQATAR AIRWAYSCroatia AirlinesTunis AirAdria AirwaysLufthansaEmirati