London Heathrow Airport

Zemlja: Engleska

Aerodrom: London Heathrow Airport

Vremenska zona: GMT (GMT +1 između poslednje nedelje u martu i poslednje nedelej u oktobru)

Korisne informacije: Aerodrom se nalazi na 24km zapadno od Londona. Transfer između terminala 1 i 3 obavlja se pešačkim prolazima, a od jednog do drugog potrebno je 11 minuta. Terminali 4 i 5 povezani su Heathrow Express vozom, kojim vožnaj traje 15 minuta. Takođe postoje autobuske linije 555 od terminala 4 I 441 I 724 sa terminala 5. Terminal 2 je zatvoren zbog renoviranja I trebalo bi da bude otvoren 2014. godine.
Za prevoz od aerodroma do centragrada najbolja opcija je Heathrow Express voz, koji saobraća na svakih 15 minuta. Njegova destinacija je stanica Pedington (Paddington station), a karta košta £23. Ova stanica ima odličen metro I autobuske konekcije sa ostalim delovima grada. Postoji i noćna linija N9 koji na svakih 30 minuta saobraća od glavne autobuske stanice do centra grada.
Od rent-a-car agencija svoje usluge nude Avis, Budget, Europcar, Hertz, National i Sixt. Za vožnju taksijem potebno je od 30 minuta do sat vremena, u zavisnosti od gužve u saobraćaju, a cena iznosi oko £50.
Za one koji žele da ostanu u blizini hotea, u ponudi su hoteli Sofitel London Heathrow, koji je povezan sa terminalom 5, kao i Hilton London Heathrow Airport u blizini terminala 4.
London Heathrow od pogodnosti nudi barove, restorane, butike, menjačnicu, bankomate, čuvanje prtljaga, apoteku, spa centar, kao i prostorije za igranje dece.
Parking mesta su dostupna posetiocima aerodroma za određenu novčanu nadoknadu, u zavisnosti od vremena zadržavanja.

Kontakt: Tel: +44 (0)8700 000 123

Sajt: www.heathrowairport.comRezervišite avio kartu online

Pozovite nas
Biznis First Class klub Sportski First Class klub

SwissBritish AirwaysOlimpicTunis AirMontenegro airlinesDELTA AIRLINESUNITED AIRLINES