Rome Leonardo da Vinci (Fiumicino) Airport

Zemlja: Italija

Aerodrom: Rome Leonardo da Vinci (Fiumicino) Airport

Vremenska zona: GMT +1 (GMT +2 između poslednje nedelje u martu i subote preposlednje nedelje u septembru)

Korisne informacije: Aerodrom se nalazi na 30km jugozapadno od centra Rima. Aerodrom raspolaže sa 4 terminala, 1, 2, 3 i 5, a između njih saobraća aero-bus na svakih 15 minuta. Od aerodroma do centra grada putnici se mogu prebaciti vozovima koji idu na svakih 30 minuta za €14 ili metro linijom koja je malo sporija i koja ide na svakih 15 minuta. Vožnja taksijem, koji se uzima na izlazu sa terminala, traje oko 60 minuta I košta €60. Preporučuju se samo licencirani beli taksi automobili. Od rent-a-car agencija svoje usluge nude Hertz, Avis, Sixt i Budget, kao i mnoge druge.
od pogodnosti nudi usluge bankomata, menjačnica, čuvanja prtljaga, wireless internet, satelitske televizije, kafeterije, šoping zonu sa poznatim brendovima, duty-free shop, salon lepote, soba za decu, pult za turističke informacije, suvenirnicu, restorane kao što su Bar Vasari e Pizzeria Chef, Caffetteria Salza, Red Baron, Vizi & Sfizi, kafiće, vinske barove, snek barove.
Rome Leonardo da Vinci (Fiumicino) od pogodnosti nudi usluge bankomata, menjačnica, čuvanja prtljaga, wireless internet, satelitske televizije, kafeterije, šoping zonu sa poznatim brendovima (Dolce & Gabbana, Armani, Gucci, Hermés), duty-free shop, salon lepote, solarijum, turističke agencije, soba za decu, pult za turističke informacije, suvenirnicu, restorane (McDonald's), kafiće, vinske barove, snek barove.
Parking mesta su dostupna posetiocima aerodroma za određenu novčanu nadoknadu, u zavisnosti od vremena zadržavanja, na otvorenom ili parkingu na više nivoa.

Kontakt: Tel: +39 06 65 951;  +39 06 6595 4554.

Sajt: www.adr.it


Rezervišite avio kartu online


UNITED AIRLINESLotAlitaliaAustrian AirlinesFly NikiCroatia AirlinesDELTA AIRLINES